Curl

Curl

Moroccanoil Curl linija je dizajnirana da istakne lepotu i neguje kovrdžavu kose. Ova ekskluzivna linija ne samo da pruža intenzivnu hidrataciju, već i omogućava definiciju i kontrolu kovrdža. Sa pažljivo odabranim sastojcima, Moroccanoil Curl proizvodi će unaprediti teksturu i ojačati lokne.

Proizvodi koji čine Moroccanoil Curl liniju za negu kovrdžave kose

Moroccanoil Curl Defining šampon
Prvi korak ka definisanim i hidriranim kovrdžama počinje s Moroccanoil Curl Defining šamponom. Ovaj šampon delikatno čisti kosu, istovremeno pružajući bogatu hidrataciju i omekšavanje kovrdža. Formulisan arganovim uljem, ovaj proizvod je ključan za pripremu kose za oblikovanje, ostavljajući je čistom, hidriranom i spremnom za definiciju.

Moroccanoil Curl Enhancing regenerator
Moroccanoil Curl Enhancing Regenerator pruža intenzivnu negu i definiciju kovrdžama. Ova formulacija je bogata arganovim uljem, proteiama i antioksidansima koji hrane kosu, jačajući svaku vlas iznutra. Regenerator čini kovrdže mekšim, podatnijim i manje sklonoj frizzu, ostavljajući kosu hidriranom i lako oblikovanom.

Moroccanoil Curl Defining Cream
Moroccanoil Curl Defining Cream je ključni proizvod za oblikovanje kovrdža i pružanje savršene definicije. Ova krema se lako aplicira na vlažnu ili suvu kosu, omogućavajući vam da stvorite prirodan izgled kovrdža. Formulirana bez lepljivosti, ova krema omogućava laku oblikovanje kose, pružajući kontrolu bez otežavanja.

Moroccanoil Intense Curl Cream
Za one koji žele dodatnu hidrataciju i kontrolu, tu je Moroccanoil Intense Curl Cream. Ova krema je posebno formulisana za sušenje kose prirodno ili fenom, pružajući intenzivnu hidrataciju i definiciju. S arganovim uljem kao ključnim sastojkom, ova krema čini kovrdže glatkim, elastičnim i otpornim na frizz.

Moroccanoil Curl Control Mousse
Moroccanoil Curl Control Mousse je pena koja pruža snažnu podršku za oblikovanje, definisanje i održavanje kovrdža, čineći ih glatkim, definisanim i otpornim na frizz. Formulisana sa specifičnim sastojcima za negu kose, ova pena ne samo da oblikuje kovrdže već i pruža intenzivnu hidrataciju.

Saveti za Upotrebu Moroccanoil Curl linije

Prilagodite proizvode tipu lokni: Različite kovrdže imaju različite potrebe. Prilagoditi proizvode prema tipu i debljini vaših kovrdža.
Kombinujte proizvode za optimalne rezultate: Kombinovanjem šampona, regeneratora, krema i sprejeva stvorićete sveobuhvatnu rutinu nege koja čini kovrdže zdravim i lepim.
Redovna upotreba za najbolje rezultate: Moroccanoil Curl proizvodi postižu najbolje rezultate kada se koriste redovno. Uključite ih u rutinu nege kako biste održali definisane i hidrirane kovrdže.

Moroccanoil Curl linija pruža sve što vam je potrebno za negu i oblikovanje kovrdžave kose. Sa formulama koje kombinuju luksuz arganovog ulja i posebno dizajnirane sastojke, ova linija će pomaže da lokne budi i lepe i zdrave.

MOROCCANOIL

SUBRINA PROFESSIONAL

I.N.O

MKS Eco

WET BRUSH

TRUE KERATIN

PRORASO

COLORPHLEX™

OLIVIA GARDEN

Colour WOW

TERMIX

OPREMA

  • Za frizere

    Posebne pogodnosti za naše profesionalne kupce.

  • Limitirana serija

    Novo dizajnirano pakovanje kultnog Moroccanoil Treatment seruma - u ograničenoj seriji.

  • Volumen do daske!

    Pena za neverovatnu punoću i lepršavost kose.

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush, True Keratin, MKS ECO. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Bulevar Peka Dapčevića 124, 11000 Beograd

Pozovite nas na: 011/3098-626 i 0653098626

Radnim danima od 7.30 - 15.30 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

PIB: 101413741

Broj računa: 205-8415-63

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem