MKS eco Color Care šampon za farbanu kosu
MKS eco Color Care šampon za bojenu kosu tekstura
MKS eco Color Care šampon za bojenu kosu
MKS eco Color Care šampon za negu farbane kose
MKS eco Color Care šampon za farbanu kosu
MKS eco Color Care šampon za farbanu kosu
MKS eco Color Care šampon za farbanu kosu
MKS eco Color Care šampon za farbanu kosu


Colour WOW BlondeRoot Cover Up

MKS eco Color Care shampoo

ZA FARBANU KOSU

Šampon za očuvanje boje, sa ekstraktom semenki suncokreta i tehnologijom colorpHlex koja najbolje pristaje obojenoj kosi. Ova moćna kombinacija pomaže u popravljanju oštećenja boje i održava kosu jakom, zaštićenom i vitalnom.


2.300,00 rsd [mp]šifra: 7995900469

296 ml

-
+

DETALJI OtvoriZatvori

Šampon bez sulfata dizajniran posebno za obojenu kosu kako bi se poboljšala trajnost boje. MKS eco Color Care šampon ne samo da nežno čisti, već sadrži i visokokvalitetne prirodne sastojke, uključujući arganovo ulje iz Maroka i jačajuće ulje semena konoplje za negu i hidrataciju obojene kose.

Pored toga, ova izuzetna formula kreirana je specijalnom tehnologijom colorpHlex, kombinujući ekstrakt semena suncokreta za dugotrajnu zaštitu boje sa biljnim keratinskim proteinima za revitalizaciju i jačanje kose oslabljene tokom procesa bojenja. Rezultati će se odmah videti i osetiti: dugotrajna, živopisna boja kose i briljantan sjaj.

SASTAV OtvoriZatvori

Aqua/Water/Eau, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoyl Isethionate, Polyquaternium-7, Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Glycol Distearate, Glycerin, Parfum, Hydrolyzed Wheat Protein, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Butylene Glycol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Sodium PCA, PEG-150 Distearate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, Limonene

KAKO SE KORISTI OtvoriZatvori

Umasirajte na mokru kosu i isperite. Za najbolje rezultate koristite sa MKS eco Color Care regeneratorom za negu boje.

O BRENDU OtvoriZatvori

MKS ECO je brend porodične kompanije Earthly Body iz Kalifornije, SAD. Ovu kompaniju vode jake vrednosti i duboka posvećenost kreiranju kozmetike na bazi prirodnih sastojaka, visokog kvaliteta, blage prema prirodi, ljudima i životinjama. Svaki MKS ECO proizvod je pažljivo kreiran sa prirodnim sastojcima koji pružaju mnoge benefite za zdravlje vaše kose i kože, poput ulja argana i konoplje. Svaki proizvod nosi jedinstven miris koji vas vodi na aromatično putovanje za sva čula.

MKS ECO koristi kozmetičke sastojke najvišeg kvaliteta, dobijene iz prirode, kada god je to moguće. Zapravo, preko 90% sastojaka koji se koriste u MKS proizvodima su dobijeni prirodnim putem. Ovaj brend je prionir i ekspert u korišćenju semena konoplje za negu kose i kože. MKS ECO proizvodi ne sadrže ništa što može da našteti zdravlju kose, kože ili organizma, tako da su SVI MKS ECO proizvodi oslobođeni sledećih štetnih sastojaka: sulfata, parabena, SD alkohola, propilen glikola, veštačkih boja i parfema, ftalata, butoksietanola, metilizotiazolinon, THC-a.

KLJUČNI SASTOJCI

Arganovo ulje

Hranljivo ulje koje značajno poboljšava stanje i teksturu kose.

Ulje semena konoplje

Bogato esencijalnim masnim kiselinama. Kosi obezbeđuje ključne hranljive materije i daje sjajniji izgled.

ColorpHlex tehnologija

Revitalizuje kosu koja je oštećena i oslabljena u procesu bojenja.

Ekstrakt semena suncokreta

Pruža zaštitu od UV oštećenja i bleđenja.

MOROCCANOIL

SUBRINA PROFESSIONAL

I.N.O

MKS Eco

WET BRUSH

TRUE KERATIN

PRORASO

COLORPHLEX™

OLIVIA GARDEN

Colour WOW

TERMIX

OPREMA

  • Za frizere

    Posebne pogodnosti za naše profesionalne kupce.

  • Limitirana serija

    Novo dizajnirano pakovanje kultnog Moroccanoil Treatment seruma - u ograničenoj seriji.

  • Volumen do daske!

    Pena za neverovatnu punoću i lepršavost kose.

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush, True Keratin, MKS ECO. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Bulevar Peka Dapčevića 124, 11000 Beograd

Pozovite nas na: 011/3098-626 i 0653098626

Radnim danima od 7.30 - 15.30 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

PIB: 101413741

Broj računa: 205-8415-63

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem